TJÄNSTER OCH PRISER

TJÄNSTER

OCH PRISER

VÅRA TJÄNSTER

 

 Här visas några av våra tjänster. Klicka på en tjänst för att läsa mer och se priser.


Vassklippning

 

När vattenspegeln inte längre syns på grund av vass och näckrosor är det dags att boka tid hos oss för vassklippning. Med professionella redskap och genuint intressse för det öppna vattenlandskapet åtar vi oss vassröjnings-uppdrag i sjöar, dammar, viltvatten, åar och vattenhinder på golfbanor. 

Muddring

 

När båtrännan slammat igen, badplatsen blivit dyig eller om du helt enkelt vill slippa vass och näckrosor, erbjuder vi muddring. Muddring kan ske med antingen mudder-pump eller med grävning, beroende på bottens beskaffenhet.

Våtmarksklippning

 

Våtmarker är en viktig plats för många djurarter. Genom att klippa gamla sjöängar kan man få vadarfåglar att trivas. Förutom att det färdiga resultatet ser fint och prydligt ut har myndigheter intresse av att våtmarkerna underhålls och man kan i vissa fall söka och få bidrag för detta arbete.

Fler tjänster uppdateras löpande.

Ring eller maila oss för fullständig information om alla våra tjänster.

Sala Vassklippning

 

Sala Vassklippning AB etablerades 2014. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad kring sjöar och vattendrag. Vi vill att vårt arbete ska skapa en vackrare och mer funktionell strand- och vattenmiljö åt våra kunder.

Copyright @ All Rights Reserved

Senaste nytt

 

Nu är säsongen igång igen! Boka din tid idag!

 

Maj 01, 2020

Kontakt

 

Polhemsgatan 18

733 33 SALA

 

Ring eller maila oss:

Växel: 010 20 789 20

boka@vassklippning.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera